Seksverhaal – De eerste keer anaal

Posted by Mediamix on Saturday Oct 4, 2014 Under Seksverhalen

Mariska was altijd al een geile slet en ze stond er vroeger al om bekend dat ze iedere jongen wel wilde pijpen en liet zich geregeld neuken door de jongens van de plaatselijke voetbalclub. Heel wat jongemannen zijn door haar ontmaagd in de loop der jaren. Toch had Mariska één ding nog nooit geprobeerd en dat is anale seks. Vandaag werd ze wakker en zoals altijd vingerde ze zichzelf eerst even klaar voor ze haar bed uitstapte. Terwijl haar vingers door haar natte kutje gleden raakte ze even haar kontgaatje aan en dat voelde best wel fijn. Ze maakte haar vinger goed nat en duwde hem zachtjes haar kontgaatje in. Dat voelde best wel lekker en terwijl ze met haar andere hand over haar klit wreef, werd ze geiler en geiler. Ja, haar besluit stond vast. Ze wilde een lekkere harde paal in haar kont voelen vandaag. De eerste keer anaal zou vandaag gebeuren. Gewoon om te kijken hoe dat zou zijn.

Die avond besloot ze naar haar favoriete cafe te gaan, want daar zat Bram ook altijd. Bram was een 30-jarige man die al vaker met Mariska had geneukt en ze wist dat het makkelijk zou zijn om hem vanavond te verleiden. Na een paar biertjes was Bram altijd net een geile dekhengst en hij had ook al eens gezegd dat het hem heerlijk leek om een vrouw in haar kont te neuken. Bram was volgens Mariska dan ook de ideale man om haar deze eerste keer anaal te ontmaagden.

Toen ze het cafe binnenkwam, zat Bram inderdaad op zijn favoriete barkruk en Mariska besloot om naast hem te gaan zitten. Bram bestelde gelijk een biertje voor haar en gaf haar een knipoog. De seksuele spanning hing als een erotische deken over hen heen en was in het hele cafe te voelen. Mariska streelde zachtjes over zijn bovenbeen en keek hem aan. Op het moment dat Bram terug keek, vroeg ze op een verleidelijke toon; “Heb je zin om straks met mij mee naar huis te gaan?”. Bram bedacht zich geen moment en zei dat hij graag mee wilde gaan. Hij zei er gelijk achteraan dat hij haar wilde neuken en alle hoeken van haar huis wilde laten zien. Mariska lachte naar hem en de gedachte dat Bram haar straks in haar kontje zou neuken, maakte haar gelijk ontzettend nat.

Eerste keer anaal

Om 23:00 verlieten ze samen de kroeg en toen ze voorbij een steegje liepen, trok Mariska hem daarin. Ze ging op haar hurken zitten en zei; “ik kan niet wachten” en “ik wil nu die harde paal van je proeven”. Ze maakte zijn broek los en de lul van Bram stond als een trotse vlaggenmast omhoog. Haar lippen sloten zich om zijn paal en ze begon hem heerlijk te pijpen. Toen Bram steeds harder begon te kreunen stopte ze en ze zei dat ze het thuis af wilde maken. Bram was nu zo geil dat hij er bijna van begon te trillen. De laatste paar honderd meter naar het huis van Mariska waren zo gelopen en Mariska maakte de voordeur open waarna ze naar binnen liepen.

Zodra de deur achter ze dichtviel, pakte Bram haar beet en kleedde haar uit. Haar prachtige ronde borsten bungelden voor zijn gezicht en hij kneep even in haar haar ene tepel terwijl de andere harde tepel in zijn mond verdween. Zijn hand gleed naar beneden en hij voelde gelijk dat Mariska ontzettend nat was. Die kreunde dan ook gelijk en ze zei dat ze zo geil was als boter. Bram gleed met twee vingers in haar natte kut en begon zachtjes op en neer te bewegen. Hij hield het niet meer. Die korte pijpbeurt in de steeg had ervoor gezorgd dat hij bijna op knappen stond en hij duwde Mariska dan ook over de rugleuning van de bank. Hierdoor had hij een prachtig uitzicht op haar kont en kut en dat maakte hem nog geiler. “Ik wil dat je me neukt”, zei Mariska en enkele seconden later gleed de lul van Bram in haar natte kutje. Bram bewoog ritmisch en in het juiste tempo. Mariska werd geiler en geiler. Ze stelde voor om naar de slaapkamer te gaan en Bram haalde zijn paal uit haar vagina.

In de slaapkamer aangekomen, liep Mariska naar haar nachtkastje waar haar collectie vibrators lag en ze pakte een tube glijmiddel uit de la. “Bram, ik wil dat je mij in mijn kont neukt”, zei ze en ze ging op haar knieën op het bed zitten. Bram bedacht zich geen moment, want zijn geilste seksuele fantasie stond op het punt om werkelijkheid te worden. Hij deed wat glijmiddel op zijn vingers en speelde zachtjes met haar kontgaatje. Af en toe duwde hij tegen die lekkere roze ster aan en al snel ging zijn vinger steeds een stukje dieper in haar kont. Mariska kreunde en streelde haar eigen klitje. Ze was zo geil.

Bram ging nu achter haar zitten en drukte zijn eikel tegen haar kontje. Langzaam gleed zijn harde lul naar binnen. Heel even deed het Mariska pijn en Bram vroeg of hij moest stoppen. Mariska wilde doorgaan en hij begon steeds dieper en steeds harder in die heerlijke reet te stoten. Mariska vingerde haar eigen kut steeds sneller en ze was nog nooit zo geil geweest. Ze werd voor het eerst anaal geneukt en alleen die gedachte zorgde er al voor dat ze schokken klaar kwam terwijl Bram nog steeds in haar kont neukte. Opeens haalde Bram zijn lul uit haar kont en hij genoot van het uitzicht. Haar kontgaatje stond heerlijk open en hij bukte even voorover om met zijn tong langs haar natte kut en openstaande kontgaatje te gaan. Dit maakte Mariska alleen maar geiler en ze ging dan ook gewoon door met het verwennen van haar klit. Bram duwde zijn lul weer in haar kont en begon nu harder en harder te neuken terwijl ze beide luidruchtig aan het kreunen waren. “IK KOM BIJNA”, schreeuwde Bram en Mariska zei tegen hem dat hij in haar kont moest klaarkomen. “Ik wil je warme zaad in mijn reet voelen”, zei ze tegen hem.

Bram kwam schokkend klaar in haar kont en samen gingen ze voorover liggen. Bram nog steeds op haar en zijn lul zat nog steeds in haar kont. “Wat was dat lekker en geil”, zei Mariska en Bram kon dat alleen maar beamen. Hij haalde zijn lul uit haar nu weer strakker wordende kontgaatje en zag dat een beetje van zijn sperma vanaf haar kont langs haar kut gleed. Ze kleden zich weer aan en dronken samen nog een biertje in de huiskamer terwijl Mariska nog even met zijn lul speelde.

Dat was de eerste keer dat Mariska aan anale seks deed…Leave a Reply