Seksdate – De top 3 datingprofielen van deze week

Posted by Mediamix on Friday Oct 17, 2014 Under Seksdating

Ben je op zoek naar een geile seksdate? Net als vorige week plaatsen we ook deze week weer een heerlijke top 3 van de lekkerste datingprofielen die er op dit moment te vinden zijn. Deze vrouwen hebben een profiel aangemaakt op de datingwebsite Selfie Seks en hebben daar een foto van zichzelf geplaatst en beschrijven in hun profiel waar ze naar op zoek zijn. De één wil gewoon discreet eenmalig seks met een man en de ander is op zoek naar een passievolle relatie.

1. Jouw Pantertje – Noord-Brabant

SeksdateAls het gaat om op zijn tijd een vluggertje te krijgen dat kom ik best wel aan mijn trekken maar wat ik eigenlijk wil een keer wil gaan ervaren is zachte en tedere langdurige sex of zoals ze het netjes zeggen de liefde bedrijven. Het langste aaneengesloten neukpartijtje was 20 minuten maar gemiddeld zit ik op 3 a 4 minuten. Je hoort wel eens van die verhalen over een nacht lang sex hebben met elkaar en van het ene orgasme naar het andere gaan, voor mij is het al heel wat als een man mij naar een orgasme gaat neuken. Normaal krijg ik die alleen van mijn vibo. Vandaar dat ik een seksdate wil.


2. Boobietrap – Hillegom

HillegomIk ben Birgitte en ik kom uit Hillegom! In mijn werk zie ik veel lekkers voorbij komen maar zoals het hoort werk en privé gescheiden. Normaal hoor je altijd dat een man veel sex tekort komt maar in mijn geval is dat dus andersom. Welke lekkere kerel wil mij stevig nemen?? Ik zoek een heerlijk geile man, netjes verzorgd en heel enthousiast in bed. Iemand die creatief is en het leuk vindt om te experimenteren. Jij weet dat ik een relatie heb en alleen een seksdate wil. Als dat jou aanspreekt hoor ik het graag.


3. Twee vriendinnen – Heel Nederland

Geile vriendinnenWij zijn twee vriendinnen en buurvrouwen van elkaar. Beiden getrouwd, maar houden wel van wisseling van partners. Samen bezoeken we ook parenclubs en erotische beurzen. Wij willen nu toch wel iets spannenders en zoeken een leuke jonge vent, bij voorkeur groot geschapen voor erotische contact. Een leuke man met goede positieve instelling, lekkere erotische trekjes. verzorgd, hygienisch en bij voorkeur groot geschapen. Liefst eigen vervoer.Wil je zelf een profiel maken op Selfieseks.nl, schrijf je daar dan gratis in en begin gelijk lekker te flirten met de dames of heren die daar een datingprofiel hebben.Leave a Reply