bdsm artikelenOf je nou een beginnende of vergevorderde BDSM of bondage liefhebber bent, je kunt al je BDSM artikelen bestellen in de webshop van Kinky Toys! De enige echte BDSM en bondage webshop van Nederland waar je op discrete wijze al je seksspeeltjes bestellen kunt. Zo kun je daar onder andere terecht voor je boeien. De boeien bij Kinky Toys zijn van hoogwaardige kwaliteit en van metaal, stof of leer. Met deze boeien weet je zeker dat je je sekspartner in bedwang kunt houden. Naast de gebruikelijk boeien kun je natuurlijk ook kiezen voor bondage touwen. Deze touwen zijn zeer geschikt om je partner lekker vast te binden tijdens de seks. De hele collectie bondage touwen en linten kun je hier vinden! Een andere goede manier om je partner het bewegen onmogelijk te maken is de bondage tape van Kinky Toys! Bondage tape is zonder twijfel de ultieme bondage accessoire. Je kan het gebruiken als blinddoek, gag, handboeien, enkelboeien en je kan er iemand mee mummificeren.

Bondage Sets
Mocht je net pas begonnen zijn met BDSM, dan kunnen we je de BDSM sets van Kinky Toys aanraden. In zo’n bondage set zit alles wat je nodig hebt om toe te treden in de wereld van BDSM en Bondage. Kies gewoon het pakket met BDSM artikelen dat bij jou en je partner past en bespaar een heleboel geld. Als je de BDSM artikelen die in deze sets zitten los zou moeten aanschaffen ben je namelijk een stuk duurder uit.

Halsbanden en Collars
Echte onderdanige slaven dragen natuurlijk een halsband of collar zodat de dominante meester of meesteres alle controle in handen kan houden. In de webshop van Kinky Toys kun je dan ook halsbanden en collars vinden van hoge kwaliteit. De metalen en leren halsbanden kun je hier vinden! Doe je sekspartner een halsband om en je kunt hem overal naartoe begeleiden. Sommige halsbanden worden geleverd met bijpassende riem!

Maskers en Blinddoeken
Maskers en blinddoeken mogen natuurlijk niet ontbreken in een webshop vol BDSM artikelen. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk wat je allemaal met je sub kan doen wanneer deze een masker of blinddoek draagt! Zo zijn er eenvoudige oogmaskers te bestellen die je partner het zicht ontnemen, maar ook maskers met een ballgag die je sekspartner het spreken onmogelijk maken. Eventueel kun je ook nog kiezen voor een masker met oogkleppen en een rits bij de mond. Op die manier kan je sub niet spreken en niks zien waardoor jij de totale controle hebt.

Knevels en ballgags
Een knevel of ballgag is handig om je partner het spreken onmogelijk te maken. Knevels zijn er in vele soorten en maten. Zo kun je een eenvoudige knevel bestellen die het verhinderen dat je sub nog iets kan zeggen, maar er zijn ook knevels waar een dildo op zit zodat je sub je lekker kan verwennen met zijn of haar hoofd. Voor de meer extremere spelletjes kun je bijvoorbeeld een knevel harnas met dildo kopen! De dildo’s op deze knevels zijn allemaal gemaakt van latex en andere materialen zonder weekmakers. Dus niet schadelijk voor je gezondheid op de korte of lange termijn!

Spreidstangen
Spreidstangen zijn ontzettend handig om je sekspartner in de voor jou meest lekker posities te dwingen. Met een spreidstang is het onmogelijk om de benen bij elkaar te doen, dus je kan overal lekker goed bij! Uiteraard kun je diverse attributen bevestigen aan deze spreidstangen zodat je ze op diverse manieren kunt gebruiken tijdens het BDSM spel.

Overige BDSM Artikelen
Natuurlijk kun je nog veel meer BDSM artikelen en andere seksspeeltjes vinden in de webshop. Zelf de meest erotische, sexy en kinky kleding kun je daar bestellen! Ook voor je dildo, vibrator of buttplug kun je in bij Kinky Toys terecht! Om alles eens rustig te bekijken raden we je aan om een bezoekje te brengen aan de webshop van Kinky Toys en op je gemak eens door de duizenden artikelen te scrollen!Leave a Reply