Steeds meer mannen ontdekken dat anale stimulatie en prostaatmassage ze een heftig orgasme kan bezorgen. Bestel daarom nu de beste anale seksspeeltjes. Die kun je vinden in de meest complete erotiekwinkel van Nederland. Het maakt niet uit of je voorkeur uit gaat maar een buttpug, dildo of anaalkralen, want in de winkel van Seksspeeltjesland kun je alle seksspeeltjes goedkoop en discreet bestellen. Daarbij zijn alle sextoys in de webshop gemaakt van de beste materialen en volkomen veilig in gebruik. We plaatsen hieronder de top drie beste anaalseksspeeltjes en als je het hele assortiment van Seksspeeltjesland wil bekijken, dan moet je de webshop maar even bezoeken.

1. The Assifier – €2,95
Een kleine anaalplug die niet alleen goedkoop is, maar ook zeer geschikt voor de mannen die net beginnen met anale stimulatie. Dit instapmodel wil niks liever dan je anus penetreren en je een heerlijk gevoel geven. Bestel hem door op de afbeelding te klikken!

anaalplug

2. Anaal training set – € 19,95
Deze driedelige anaal training set krijg je die verschillende anaalpluggen om je gaatje langzaam op te rekken. Doordat de bovenkant smal is en dan geleidelijk breder word, kun je deze anaalpluggen makkelijk inbrengen. Er zit een handige ring op zodat het verwijderen gemakkelijk en comfortabel gebeurd. Voor zowel beginnende als de meer ervaren gebruiker. Bestel deze anaalpluggen door op de afbeelding te klikken.

Afmetingen:
Anaalplug 1: diameter 0.9-2.5 cm, inbrenglengte 5.5 cm, totale lengte 9.5 cm
Anaalplug 2 diameter 1.0-3.1 cm, inbrenglengte 6.5 cm, totale lengte 10.5 cm
Anaalplug 3: diameter 1.2-3.8 cm, inbrenglengte 8.0 cm, totale lengte 12.5 cm

anaal training set

3. Geribbelde Zwarte Anaalkralen – €12,95
In de webshop van Seksspeeltjesland kun je natuurlijk ook voordelig en discreet je anaalkralen kopen. Ze hebben deze geweldige anaalkralen nu te koop voor maar €12,95. De kleine kralen zijn voorzien van ribbels en geven bij penetratie een stimulerend en opwindend gevoel. Gebruik deze anaalkralen als je echt eens een ongekend explosief orgasme wil beleven. Je kunt ze bestellen door op de afbeelding

anaalkralenLeave a Reply